aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο ξηλώνει για να το ξανακτίσει

Το ξηλώνει για να το ξανακτίσει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ελάχιστοι είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν απομείνει στο ρόστερ της Ανόρθωσης ενόψει τη νέας σεζόν. Ο Αλβέρτο Μπενίτο είχε κάνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι θα κάνει μαζεμένες και ριζικές αλλαγές και ήδη έχει πιάσει δουλειά.

Μετά και από τις μαζεμένες ενημερώσεις που έτυχαν όσοι ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων, χθες άλλος ένας ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης έλαβε το μήνυμα ότι δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει και η Ανόρθωση δεν είναι διατεθειμένη πλέον να του το ανανεώσει.

Ο Γεωργιανός μέσος ενημερώθηκε χθες από τον Μπενίτο ότι είναι εκτός πλάνων και ότι είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Κάτι που δεν θα αργήσει να το κάνει μια και έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις εντός και εκτός Κύπρου. Ο Μαϊσουράντζε, στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ανόρθωση, είχε συμμετοχή σε 55 παιχνίδια και για πολλούς θεωρείται έκπληξη το γεγονός ότι ο Μπενίτο δεν τον έχει στα πλάνα του.

Σε σχέση με το ρόστερ της λήξασας σεζόν, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει κρατήσει μόλις εννέα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Λαΐφη, Βίκτορ, Κωνσταντίνου, Κυριάκου, Γκονσάλβες, Ντλοβού και Μακρή.

Με λίγα λόγια θα έχει μπροστά του μπόλικη δουλειά για να στελεχώσει την ομάδα της Αμμοχώστου όπως ο ίδιος οραματίζεται. Του δίνεται η δυνατότητα, με όλες αυτές τις αποχωρήσεις, να κάνει ό,τι ο ίδιος θεωρεί σωστό για να πετύχει η ομάδα και να φθάσει σε ένα πιο υψηλό επίπεδο που θα την κάνει πιο ανταγωνιστική.

Ο Μπενίτο έχει τη στήριξη της διοίκησης για το ξήλωμα του ρόστερ που έχει αποφασίσει να κάνει, καθώς πολλοί παίκτες απ’ αυτούς που είναι εκτός πλάνων έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Η «Κυρία» αρχές Ιουλίου ξεκινά την προετοιμασία της και μέχρι τότε ο Μπενίτο καλείται να έχει συμφωνήσει και φέρει στην Κύπρο τους ποδοσφαιριστές που θέλει. Μέχρι τότε θα επιδιώξει ώστε το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο τουλάχιστον κατά 70 με 80%.

Ο Μπενίτο θα επιχειρήσει να κάνει μπόλικες μετεγγραφές. Δεν αποκλείεται ο αριθμός τους να ξεπεράσει τις δεκαπέντε. Θα είναι μια νέα Ανόρθωση η οποία θα φέρει τη σφραγίδα του Μπενίτο. Το στοίχημα είναι μεγάλο για τον Ισπανό και στο χέρι του είναι να κάνει τις επιλογές που θα τον δικαιώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ