Το βασικό ζητούμενο και ο… μαγικός συνδυασμός

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εξαιρετικά σημαντικό είναι για την Ανόρθωση να κάνει την ανατροπή και να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον στην τέταρτη θέση και παραλλήλως η ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο να κόψει του νήμα του τερματισμού στο πρωτάθλημα στην τρίτη θέση.

Εκτός αν κάνει τη μεγάλη επιστροφή και τερματίσει αυτή στο τρίτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Μια πιθανή έξοδος στην Ευρώπη θα φέρει πολλαπλά οφ Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Αμμοχώστου θα πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική στην επίθεση. Στα έξι παιχνίδια των πλέι οφ έχει πετύχει μόλις 3 γκολ και δέχθηκε 12. Αριθμοί που σίγουρα σκορπούν τον προβληματισμό.

Είναι απαραίτητο η ομάδα να γίνει πιο δημιουργική στον αγωνιστικό χώρο, να βάλει φαντασία στο ρεπερτόριό της και συνάμα οι επιθετικοί να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Αν καταφέρει η ομάδα και κάνει τα πιο πάνω, σαφέστατα θα αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίσει μετά από καιρό την ΑΕΚ, παίρνοντας ώθηση ενόψει της τελικής ευθείας.

Σε ένα άλλο θέμα που απασχολεί, αυτό του τεχνικού διευθυντή, για την ώρα δεν έχουν προκύψει εξελίξεις. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης απουσιάζει στο εξωτερικό και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Κύπρο.

Αξιολογεί όμως διάφορα ονόματα και δεν αναμένεται να πάει μακριά η βαλίτσα. Το θέμα ίσως κλείσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και ακολούθως ο εκλεκτός για την εν λόγω θέση θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

έλη, όμως ακόμη και να μη γίνει αυτό δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ