aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο τρίτο «φλερτ» του Ουζουνίδη και ο… γάμος!

Το τρίτο «φλερτ» του Ουζουνίδη και ο… γάμος!

Τρίπολη – ΟΑΚΑ… δύο τσιγάρα δρόμος είναι. Αντε τρία. Και αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν καπνίζει, εν τούτοις τα πρόλαβε όλα την Δευτέρα (26/9).

Και να βρεθεί στην πόλη της Αρκαδίας – όπως αποκάλυψε το Marca -SL.gr- για εκ του σύνεγγυς συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αστέρα (σχετικά με το project της συνεργασίας που εν τέλει δεν προχώρησε) και να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ηρακλής το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο ΟΑΚΑ.

Ο Εβρίτης τεχνικός έκατσε στις… ορεινές θέσεις των VIP (διακρίνεται στην πρώτη σειρά με το βυσσινί μπλουζάκι) και όχι πιο κεντρικά όπως κάνουν πολλοί άλλοι συνάδελφοί του κάθε φορά που επισκέπτεται το «Σπύρος Λούης».

Κι αφού παρακολούθησε ολόκληρο το παιχνίδι, χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, αποχώρησε αθόρυβα. Παρεμπιπτόντως κάποιοι που καθόντουσαν σε σχετική κοντινή απόσταση, ψιθύριζαν πως μετά τις δύο «πόρτες» (Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης) το τρίτο «φλερτ» θα καταλήξει σε… γάμο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ