aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο… τρέξιμο του Μπενίτο

Το… τρέξιμο του Μπενίτο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η πώληση του Κωνσταντίνου Λαΐφη στον Ολυμπιακό Πειραιώς αφήνει σίγουρα ένα μεγάλο κενό στην Ανόρθωση. Δεν είναι τόσο εύκολο ν’ αντικατασταθεί ποδοσφαιριστής της αξίας και της προσφοράς του Κύπριου διεθνούς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μπορούσε να «κόψει» τα φτερά του, όμως γνωρίζοντας εδώ και καιρό ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πωληθεί στο εξωτερικό, ο Αλμπέρτο Μπενίτο έκανε προσπάθεια για να εντοπίσει τον αντικαταστάτη του. Εύλογο όμως είναι το ερώτημα, πόσο θα στοιχίσει ο αντί-Λαΐφης και πόσο ικανός θα είναι να βγάλει στο γήπεδο την ποιότητα που περιμένουν οι κυανόλευκοι.

Σίγουρα δεν μιλάμε και για το πιο απλό πράγμα, όμως ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έκανε ήδη κάποιες επαφές και έχει υπόψη του δυο παίκτες. Ο ένας είναι πολύ δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα στην οποία ανήκει.

Ο Μπενίτο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην πρίζα και νιώθει όλο και πιο έντονη την πίεση για να ολοκληρώσει κάποιες μετεγγραφές. Τουλάχιστον, κάποια βασικά γρανάζια της νέας Ανόρθωσης θα πρέπει να «κλείσουν» το συντομότερο.

Θα αποκτηθούν και αρκετοί Κύπριοι, πέραν του τερματοφύλακα Γιώργου Παπαδόπουλου ο οποίος θα ανακοινωθεί σήμερα, ενώ από χθες, κυανόλευκο μέλος ως γνωστόν έγινε και επίσημα ο Γιώργος Οικονομίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ