aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Το σενάριο με Οκριασβίλι, η λογική του Γιοβάνοβιτς και η Ομόνοια»

«Το σενάριο με Οκριασβίλι, η λογική του Γιοβάνοβιτς και η Ομόνοια»

Δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός εξτρέμ από σήμερα (1/6) είναι ελεύθερος και ζυγώνει η στιγμή που θα γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Οι φήμες τον θέλουν να έχεθι συμφωνήσει με την Ομόνοια, στην Ανόρθωση δηλώνουν ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει δεσμευθεί να μιλήσει πρώτα μαζί τους εάν επιστρέψει στην Κύπρο, ενώ στην Ελλάδα τα δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομά του είναι καθημερινά. Η ιστοσελίδα to10.gr σημειώνει πως ο Οκριασβίλι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και περιμένει ότι θα του κατατεθεί πρόταση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι είναι ένας από τους πολλούς παίκτες οι οποίοι προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες. Επίσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν ξεχωρίσει από το πρώτο φιλτράρισμα και το όνομα του έχει καταχωρηθεί στο… σκληρό δίσκο.

Η πληροφόρηση από την Κύπρο αναφέρει ότι ο ατζέντης του Γεωργιανού διεθνούς αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Ανόρθωσης, καθώς και δύο κρούσεις από άλλες ομάδες, η μία εκ των οποίων ήταν η Ομόνοια.

Η απάντηση του ατζέντη του Οκριασβίλι είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό. Οι φήμες αναφέρουν πως ο 29χρονος επιθετικός περιμένει τον Παναθηναϊκό, αφού έχει λάβει ενδείξεις ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενδιαφέρεται.

Πάντως, από το Τριφύλλι δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό. Ο Γιοβάνοβιτς έχει χαρτογραφήσει τις ανάγκες του ρόστερ, αλλά δεν έχει υποδείξει περιπτώσεις που του αρέσουν. Ο Σέρβος προπονητής θέλει οπωσδήποτε βασικό εξτρέμ, αλλά είναι άγνωστο εάν τον καλύπτει ο Οκριασβίλι.

Διότι ο Οκριασβίλι είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά δεν είναι βέβαιο πως είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Και ο Γιοβάνοβιτς αναζητά τον ακραίο επιθετικός που είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες και όχι ισάξιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ