aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο… respect από τον MVP Άλβες, το πέναλτι και το λάθος του Μασιά

Το… respect από τον MVP Άλβες, το πέναλτι και το λάθος του Μασιά

Ο Αντρέ Άλβες πήρε θέση στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης μετά από αρκετές αγωνιστικές και με το γκολ που πέτυχε, με πέναλτι στο 85’, χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο απέναντι στην Ομόνοια (4-3). Δεν το πανηγύρισε, δείχνοντας σεβασμό στην Ομόνοια αφού πέρασε από την ομάδα της Λευκωσίας. Ήταν το έκτο γκολ του Άλβες στο πρωτάθλημα.

Το γκολ του Άλβες (προηγήθηκε χέρι του Μπρέεβελντ) έκρινε το παιχνίδι. Το χρονικό σημείο που ήλθε το γκολ για την Ανόρθωση και της έδωσε το προβάδισμα, δεν επέτρεψε στην Ομόνοια να αντιδράσει, παρόλο που αμέσως μετά είχε δοκάρι.

Όσον αφορά στη διαιτησία του Δημήτρη Μασις, η απόφασή του στο πέναλτι της Ομόνοιας, ήταν σωστή, όχι όμως, και σε αυτό της Ανόρθωσης. Οι πράσινοι «φωνάζουν» και για το πέναλτι που καταλόγισε ο Μασιάς υπέρ της Ανόρθωσης, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι του Μπρέεφελντ. Ήταν μια δύσκολη φάση, με τον διαιτητή να ξεγελιέται και να καταλογίζει λανθασμένα το πέναλτι.

Όμως, όσον αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν κοντά στις φάσεις, σφύριξε όποτε ήταν αναγκαίο και άφησε σωστά το παιχνίδι να εξελιχθεί. Σε δυο περιπτώσεις υπήρξε λάθος υπόδειξη από τον δεύτερο βοηθό Χρίστο Χρίστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ