aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο ρεκόρ των 300.000 λιρών και το «33»

Το ρεκόρ των 300.000 λιρών και το «33»

Ο Ανδρέας Μακρής ανακοινώθηκε από τη Γουόλσολ για ποσό-ρεκόρ στον σύλλογο των 300.000 στερλινών, ενώ σήμερα φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδα.

Ο διεθνής επιθετικός πήρε –όπως και στην Ανόρθωση- τον αριθμό «33» και πάτησε στο γήπεδο όπου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής.

Για τον Αντρέα Μακρή μίλησε ο προπονητής της Γουόλσολ σε αγγλική ιστοσελίδα. «Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικά και θα έχω συζήτηση μαζί του για προσωπικά θέματα. Ήθελα να τον φέρω στην Αγγλία για να τον δω αυτοπροσώπως. Μιλήσαμε πολλές φορές τηλεφωνικώς και έχω καταλάβει ότι είναι εξαίρετος χαρακτήρας», σχολίασε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορούμε να αναπτύξουμε. Στην Κύπρο σκόραρε αρκετά γκολ και θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει το ίδιο και στην League One. Θα τον παρακολουθήσω τόσο στις ιατρικές εξετάσεις, όσο και στην προπόνηση με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Τζέισον Δημητρίου: «Θα έχουμε συζήτηση για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και πως αυτές θα ικανοποιηθούν μέσω της Γουόλσολ. Ο Τζέισον τον συνέστησε ανεπιφύλακτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ