aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤο πρόβλημα του Κετσπάγια και γιατί έφυγε από την Ρωσία

Το πρόβλημα του Κετσπάγια και γιατί έφυγε από την Ρωσία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ρωσικής Όρενμπουργκ τον περασμένο Ιούνιο, αλλά μετά από δύο μήνες και όχι και τόσο καλά αποτελέσματα, ο Γεωργιανός τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Όρενμπουργκ (η οποία αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της Ρωσίας) Μπόρις Στάλκοφ, σε δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας εξήγησε γιατί αποφασίστηκε η λύση της συνεργασία τους με τον πρώην προπονητή της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ:

«Λέγεται ότι η επιλογή του Κετσπάγια για τον πάγκο της ομάδας δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ο Κετσπάγια ήταν κακός προπονητής. Στην Ανόρθωση πέτυχε σπουδαία αποτελέσματα με υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές.

Ήρθε στην Όρενμπουργκ με μία πολύ καλή ποδοσφαιρική γνώση. Προσπάθησε να κάνει αρκετές αλλαγές στην επιθετική διάταξη της ομάδας, ενώ καθιέρωσε και το σχήμα 4-2-3-1, αλλά όλα αυτά δεν είχαν αποτέλεσμα. Μάλλον το κύριο πρόβλημα του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν η προσαρμογή στην Β’ Κατηγορία της Ρωσίας. Δεν κατανοούσε τα βασικά δεδομένα του πρωταθλήματος, κάτι που έκανε δύσκολη του δουλειά του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ