aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο πρωτάθλημα τώρα αρχίζει

Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει

Το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή. Αύριο βράδυ (20:00) θα διεξαχθούν τα πλέι οφ με δύο αγώνες για τον όμιλο τίτλου και ένα για τον όμιλο του υποβιβασμού. Το πιο ενδιαφέρον ματς θα γίνει στο «Αφροδίτη» εκεί όπου ο Παφιακός θα υποδεχθεί την Ανόρθωση, με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία νίκη. Είναι ένα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού οποιαδήποτε ομάδα κερδίσει θα αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Αναμένεται ότι οι Παφίτες και οι Αμμοχωστιανοί θα προσφέρουν θέαμα, όπως έκαναν και στα προηγούμενα μεταξύ τους ματς, αφού βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Το άλλο ματς για τις θέσεις 1-4 θα γίνει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», με την Ομόνοια να υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα. Τα μεταξύ τους ματς πάντα προσφέρουν συγκινήσεις αλλά το «τριφύλλι» με το 2-0 στο χέρι έχει το πλεονέκτημα. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να πετύχουν το 3-0 και να «αγγίξουν» την πρόκριση στους τελικούς, ενώ η Νέα Σαλαμίνα θα επιχειρήσει το μπρέκ για να μειώσει σε 1-2 και να φέρει τη σειρά στη Λεμεσό.

Τέλος, στη Σάλα Δερύνειας η Αναγέννηση φιλοξενεί την ΑΕ Καραβά. Οι δυο ομάδες, που αγωνίστηκαν την προηγούμενη Παρασκευή, τα ξαναλένε στο εναρκτήριο παιχνίδι για τις θέσεις 5-8. Τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δίνουν ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα, αφού οι δυο ομάδες μετρούν από μία νίκη. Σημειώνεται ότι ο αγώνας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ολυμπιάδας Φρενάρους στο Λευκόθεο για τις θέσεις 5-8, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ