aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο προεδρικό ταξίδι στην Κίνα και... η Αμμόχωστος

Το προεδρικό ταξίδι στην Κίνα και… η Αμμόχωστος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Λουκά, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ανόρθωση, το πανό του κόσμου για την Αμμόχωστο, τη διακοπή και τη μετεγγραφική ενίσχυση.

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: Στο 2-1 μπορούσαμε να πάρουμε κάτι, αλλά ήρθε το 3-1 γρήγορα και κάπου χάθηκαν όλα, εξου και οι αλλαγές του προπονητή μας που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστή που δεν έχουν αρκετό χρόνο.

Για το πανό για την Αμμόχωστο: Στο Μακάρειο, στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ακούστηκε από τα μεγάφωνα το ίδιο τραγούδι που τραγούδησαν οι φίλοι μας με την Ανόρθωση. Δεν πρέπει να είμαστε ένα Σωματείο που αφιερώνεται μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά να προσφέρει και κάτι άλλο στην κοινωνία μας. Να μην ξεχνάμε τους λόγους που δημιουργήθηκαν αυτά τα Σωματεία και τι αντιπροσωπεύουν. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να θυμόμαστε τα κατεχόμενα εδάφη μας.

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: Οι ποδοσφαιριστές μας εξέπληξαν θετικά ως τώρα. Αριθμητικά είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι, έχουμε παιχνίδι με τον Άρη και στόχος μας είναι η νίκη. Πιστεύω με τις επιστροφές των Σαμάρα και Κάστρο θα πάρουμε την ώθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τη διακοπή: Θα βοηθήσει τους τραυματίες. Θα επανέλθουν σιγά-σιγά στις προπονήσεις. Θα χρειαστεί μία ανασύνταξη της ομάδας κυρίως λόγω της έκτασης του σκορ της ήττας με την Ανόρθωση και όχι γιατί ήταν έκπληξη.

Για τις μετεγγραφές: Τα πλάνα ανήκουν στον Χρύση. Εμείς θα ακούσουμε τις συμβουλές του. Εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Όσο είμαστε στους στόχους μας θα υπάρχει ανάλογη μετεγγραφική ενίσχυση. Ο πρόεδρος είναι στην Κίνα για σκοπούς του Ολυμπιακού, για χορηγούς, για ακαδημίες και γενικά για πολλά που αφορούν στον Σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ