aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗTo πόρισμα της Αστυνομίας καθορίζει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

To πόρισμα της Αστυνομίας καθορίζει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

Εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση της καταγγελίας του Απόλλωνα σχετικά με την πιθανότητα παρατυπίας στην έκδοση δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο. Οι Αρχές το τελευταίο 48ωρο πήραν καταθέσεις από τη διοίκηση του Απόλλωνα, τον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και άλλα στελέχη και λειτουργούς του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, αλλά και από τον ίδιο τον Νιγηριανό τερματοφύλακα.

Φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες το «παζλ» της υπόθεσης άρχισε να στήνεται για τα καλά και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις ακόμα και εντός της ημέρας. Το πόρισμα της Αστυνομίας ενδέχεται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα στην υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο.

Διαβάστε επίσης: Τα 42 λεπτά που ακύρωσαν τη συνέντευξη Τύπου του ΚΟΑ και η νέα συνεδρία

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει την προσεχή Δευτέρα (11/2) την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους της αναμέτρησης με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική. Η πρώτη γνωμάτευση του ΚΟΑ έκανε λόγο για νομότυπες διαδικασίες στην έκδοση δελτίου υγείας του 20χρονου πορτιέρε, απόφαση που ουσιαστικά γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Φοβισμένος ο Ουζόχο, τάσεις φυγής από την Κύπρο

Με πρωινή ανακοίνωσή του ο ΚΟΑ διευκρινίζει ότι η έρευνα αφορούσε στον ουσιώδη χρόνο έκδοση του δελτίου και κάνει λόγο για περαιτέρω έρευνες του Οργανισμού με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, τις οποίες ωστόσο, ενόψει του γεγονότος ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα, δεν μπορεί να γνωστοποιήσει στο παρόν στάδιο.

Εφόσον το πόρισμα της Αστυνομίας ολοκληρωθεί πριν την ημέρα εκδίκαση της υπόθεσης από τον Αθλητικό Δικαστή και αποδεικνύει παρατυπία στη διαδικασία τότε το όλο σκηνικό ανατρέπεται με αλυσιδωτές εξελίξεις και στη νομική πτυχή της υπόθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ