aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο πολύ συγκινητικό μήνυμα του Μακρή

Το πολύ συγκινητικό μήνυμα του Μακρή

Ο Ανδρέας Μακρής δεν είχε το χρόνο να αποχαιρετήσει τους φίλους της Ανόρθωσης λόγω της γρήγορης τροπής που πήρε η μετακίνησή του στη Γουόλσολ.

Όντας πιο ήρεμος και εγκατεστημένος στο νέο του περιβάλλον, ο τέως επιθετικός της «Κυρίας» ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία που πανηγυρίζει με τους οπαδούς της Ανόρθωσης, μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μακρή: «Μόνο περηφάνια μπορώ να νιώσω αύτη τη στιγμή, που υπηρέτησα την ιστορικότερη ομάδα της Κύπρου για 3 ολόκληρα χρόνια. Επιτυχίες, αποτυχίες, δύσκολες στιγμές, αλλά και στιγμές που θα με ακολουθούν για πάντα. 92 συμμετοχές με τον φοίνικα στο στήθος, 21 γκολ.

Ευχαριστώ την ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου για την ευκαιρία που είχα να αγωνιστώ για αυτή την τεράστια ομάδα με την ένδοξη ιστορία της. Μια νέα σελίδα ανοίγεται στην ζωή μου, δύσκολη, αλλά θα με βρει έτοιμο.

Θέλω να ευχαριστήσω την τεράστια οικογένεια της Ανόρθωσης, όλους τους προπονητές που πίστεψαν σε μένα, το προσωπικό της ομάδας, από τον πρόεδρο και όλο το συμβούλιο μέχρι τους φροντιστές της ομάδας, όλους τους φίλους και συμπαίκτες που είχα αυτά τα χρόνια, τους φίλους της ομάδας που με αγκάλιασαν κυριολεκτικά αυτά τα 3 χρόνια και ιδιαίτερα την οικογένεια μου που πάντα με στηρίζει και είναι δίπλα μου.

Η Ανόρθωση αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή, το προστάζει η ιστορία της! Ελπίζω μια μέρα να έχω ξανά την ευκαιρία να φορέσω και να ιδρώσω αυτή τη βαριά φανέλα με την τόση ιστορία στους ώμους της».

Μονο περηφανια μπορω να νιωσω αυτη τη στιγμη, που υπηρετιςα την ιστορικοτερη ομαδα της Κυπρου για 3 ολοκληρα χρονια. Επιτυχιες, αποτυχιες, δυσκολες στιγμες, αλλα και στιγμες που θα με ακολουθουν για παντα. 92 συμμετοχες με τον φοινικα στο στηθος, 21 γκολ. Ευχαριστω την ομαδα της Ανορθωσις Αμμοχωστου για την ευκαιρια που ειχα να αγωνιστω για αυτη την τερατια ομαδα με την ενδοξη ιστορια της. Μια νεα σελιδα ανοιγετε στην ζωη μου, δυσκολη, αλλα θα με βρει ετοιμο. Θελω να ευχαριστησω την τεραστια οικογενεια της Ανορθωσις, ολους τους προπονητες που πιστεψαν σε μενα, το προσωπικο της ομαδας, απο τον προεδρο και ολο το συμβουλιο μεχρι τους φροντιστες της ομαδας, ολους τους φιλους και συμπαικτες που ειχα αυτα τα χρονια, τους φιλους της ομαδας που με αγγαλιασαν κυριολεκτικα αυτα τα 3 χρονια και ιδιαιτερα την οικογενεια μου που παντα με στηριζει και ειναι διπλα μου. Η Ανορθωση αξιζει να βρισκεται στην κορυφη, το προσταζει η ιστορια της! Ελπιζω μια μερα να εχω ξανα την ευκαιρια να φορεσω και να ιδρωσω αυτη τη βαρια φανελα με την τοση ιστορια στους ωμους της.. #anorthosisfamagusta#memories#2013-2016?⚪️??

A photo posted by Ανδρέας Μακρής Andreas Makris (@makris33) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ