aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο πάθημα του Λέβι με Πιέρο έγινε μάθημα με Κωνσταντίνο Σωτηρίου

Το πάθημα του Λέβι με Πιέρο έγινε μάθημα με Κωνσταντίνο Σωτηρίου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δεκέμβριος 2012. Η Ανόρθωση μετά από οδηγία του Ρόνι Λέβι αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας γι’ απόκτηση του 20χρονου τότε Πιέρου Σωτηρίου. Η «Κυρία» συμφωνεί σε όλα με τη διοίκηση των μαυροπράσινων, όμως η μετεγγραφή χαλάει μετά από μπάσιμο του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπαίνουν δυναμικά πληρώνοντας προκαταβολή στον Ολυμπιακό και αγοράζουν τα δικαιώματα του Πιέρου Σωτηρίου, τον οποίο «κλείδωσαν» για το καλοκαίρι του 2013.

Πεντέμισι χρόνια μετά η Ανόρθωση, στη δεύτερη θητεία του Ρόνι Λέβι, πρωταγωνίστησε σε άλλη μία μετεγγραφή ποδοσφαιριστή της οικογένειας Σωτηρίου. Αυτή την φορά η «Κυρία» βγήκε κερδισμένη με τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου να δίνει τα χέρια με την προσφυγική ομάδα και να ντύνεται στα κυανόλευκα.

Διαβάστε επίσης: «Θέλουν τον Σίλντενφελντ; Και εμείς θέλουμε τον Μέσι»

Ο Ρόνι Λέβι είχε εξ αρχής στην «ακίδα» του τον διεθνή με την Ελπίδων κεντρικό αμυντικό (παίζει και ανασταλτικός μέσος), ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε τις τελευταίες μέρες κοντά σε συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα εντούτοις το δυναμικό μπάσιμο της Ανόρθωσης, η οποία θα πληρώσει 50 χιλιάδες ευρώ στον Ολυμπιακό, αποδείχθηκε καθοριστικό για την μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ