aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο παρασκήνιο πίσω από την πρώτη μετεγγραφή του Χριστοφή, ήταν κλειστός σε άλλη ομάδα

Το παρασκήνιο πίσω από την πρώτη μετεγγραφή του Χριστοφή, ήταν κλειστός σε άλλη ομάδα

Στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» της Cablenet μίλησε ο πρώην προπονητής του Δημήτρη Χριστοφή στον Ονήσιλο, Απόστολος Μακρίδης, με αφορμή την παρουσία του Κύπριου διεθνή στην εκπομπή.

Όπως ανέφερε ήταν σε συζητήσεις με άλλη ομάδα (δεν είπε ποια), όταν τηλεφώνησε ο πρόεδρος της Ένωσης και έκλεισε τον Χριστοφή.

Όσα δήλωσε ο Απόστολος Μακρίδης:

«Είχαμε θέματα οικονομικά. Με παίρνει ο πρόεδρος τηλέφωνο, ήμουν Λευκωσία. Μου λέει ‘έλα στο ξενοδοχείο στη Δεκέλεια γιατί θέλουν τον Δημήτρη’. Εμείς θέλαμε να τον δώσουμε για να βγάλουμε χρήματα αλλά κι ο ίδιος έπρεπε να φύγει να πετάσει. Είχαμε συνάντηση με έναν προπονητή και έναν μάνατζερ. Λέει στον πρόεδρο ‘έχω στο καπό του αυτοκινήτου μετρητά. Αν θες πάμε να τα πάρεις και μου δίνεις τον Δημήτρη’. Με κοιτά ο πρόεδρος. Του λέω ‘τι να κάνουμε’; Του έγνεψα ‘προχώρα’. Εκείνη τη στιγμή τον παίρνει τηλέφωνο ο πρόεδρος της Ένωσης. Δεν μας το είπε ο πρόεδρος πως ήταν αυτός. Βγαίνει έξω, μιλά μαζί του, επιστρέφει και μας λέει ‘συγνώμη, πουλήθηκε ο Δημήτρης’!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ