aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο ντέρμπι και άλλοι τρεις μεγάλοι αγώνες

Το ντέρμπι και άλλοι τρεις μεγάλοι αγώνες

Φουντώνει για τα καλά το ενδιαφέρον στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο μεγάλα παιχνίδια, τα οποία έχουν τεράστια βαθμολογική σημασία. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται φυσικά το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και του Παφιακού στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος ανάμεσα σε δυο ομάδες που διεκδικούν και μονοπωλούν τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ήδη, η περσινή πρωταθλήτρια (Ομόνοια) και ο κυπελλούχος (Παφιακός) αγωνίστηκαν μια φορά στο Σούπερ Καπ και μετά από συγκλονιστικό αγώνα κέρδισε το «τριφύλλι» με 3-2 σετ.

Στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» θα γίνει το άλλο σπουδαίο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ. Εξαιρετικά ενδιαφέρων είναι ο αγώνας στη σάλα αθλοπαιδιών του Γυμνασίου «Φώτης Πίττας» στο Φρέναρος όπου η τοπική Ολυμπιάδα υποδέχεται την εξαιρετική αλλά χωρίς νίκη Pokka ΑΕ Καραβά. Επίσης, «μάχη» προβλέπεται στο Θεμιστόκλειο, εκεί όπου η Ανόρθωση υποδέχεται την Αναγέννηση Δερύνειας σε ένα repeat των περσινών συνεχών αγώνων που έδωσαν.

Στη βαθμολογία σε τρεις αγώνες προηγείται η Ομόνοια (9β.) και ακολουθούν ο ΑΠΟΕΛ (8β), ο Παφιακός (7β.), η Νέα Σαλαμίνα (6β.), η Αναγέννηση Δερύνειας και η Ανόρθωση (3β.), ενώ Ολυμπιάς Φρενάρους και Pokka ΑΕ Καραβά δεν έχουν βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ