aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο νέο τατουάζ του Μέσι θυμίζει… Πράνιτς! (pics)

Το νέο τατουάζ του Μέσι θυμίζει… Πράνιτς! (pics)

Με μια φωτογραφία στη σελίδα του στο facebook, ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε τη νίκη με 5-0 επί της Εσπανιόλ και αποκάλυψε το νέο τατουάζ του! Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρωταγωνιστής για την Μπαρσελόνα στη νίκη επί της Εσπανιόλ το βράδυ του Σαββάτου (9/9), καθώς ήταν αυτός που σημείωσε τα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Αργεντινός πανηγύρισε την επιτυχία της ομάδας του με μια φωτογραφία στο facebook, με την οποία αποκάλυψε και το νέο τατουάζ του που μας θυμίζει κάτι από… εκείνα των Ντάνιελ Πράνιτς, που τώρα αγωνίζεται στην Ανόρθωση και Νίκου Παντίδο!

Σύμφωνα με την «AS» στο τατουάζ απεικονίζονται τα χείλη της συζύγου του σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα, τα οποία κοσμούν το κορμί του μετά τον γάμο του ζευγαριού το καλοκαίρι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 30χρονος αποκαλύπτει το νέο τατουάζ του ολοκληρωμένο, καθώς είχε προηγηθεί μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν μόνο ένα μέρος του τον περασμένο Αύγουστο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ