aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Το να μεγαλώνεις από μικρή σε μια οικογένεια Βαρωσιωτών…»

«Το να μεγαλώνεις από μικρή σε μια οικογένεια Βαρωσιωτών…»

Στο Τμήμα Επικοινωνίας της γυναικείας ομάδας της Ανόρθωσης στη καλαθόσφαιρα, μίλησε η Κατερίνα Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Κατερίνα Γεωργίου. Μια πολύ ικανή παίκτρια, σκληρή εργάτρια, έτοιμη να βοηθήσει προσφέροντας, όποτε της ζητηθεί και σε γενικές γραμμές, κατά τη χρονιά που πέρασε, ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια πάνω στα οποία λειτούργησε η Γυναικεία μας ομάδα. Όλα αυτά, στην ιστορικής σημασίας, πρώτη παρουσία της Ανόρθωσης στο Γυναικείο πρωτάθλημα, μιας ομάδας της οποίας η Κατερίνα Γεωργίου ήταν μέλος!

Είναι δε με αυτό, που ανοίγει ο κύκλος της συνέντευξης με την Κατερίνα, την οποία παραχώρησε στο Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας.

-Κατερίνα, θα θέλαμε να μας πεις λίγα λόγια για τα συναισθήματα σου, ως μέλος της ιστορικής σύστασης της Γυναικείας ομάδας μας:

«Το να μεγαλώνεις από μικρή σε μια οικογένεια Βαρωσιωτών καταλαβαίνεις το νόημα και την αξία του να αντιπροσωπεύεις μια προσφυγική ομάδα και πόσο μάλλον, όταν αυτή η ομάδα, είναι η Ανόρθωση! Επίσης, πόσο μάλλον όταν είναι η πρώτη χρονιά σύστασης της Γυναικείας ομάδας που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και πιο μοναδικό».

-Θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια, για το περιβάλλον που έχεις συναντήσει, ερχόμενη στην Ανόρθωση;

«Από την πρώτη κιόλας τηλεφωνική επικοινωνία κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ανθρώπους επαγγελματίες που αγαπούν το άθλημα και την ομάδα. Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Μικελλίδης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Σάκης Πασσάς και ο υπεύθυνος του τμήματος κ. Ηλίας Ανδρονίκου είναι κάθε στιγμή στο πλευρό μας, σε οτιδήποτε χρειαστούμε. Το κλίμα που βρήκα ήταν πολύ θετικό με συμπαίκτριες και προπονητές να έχουν πολύ όρεξη για δουλειά».

-Μίλησε μας για την απόφαση σου και τι ήταν αυτό που σε έπεισε για να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ανόρθωση:

«Από μικρή ήταν όνειρο μου να παίξω στην ομάδα που υποστήριζε η οικογένεια μου! Πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι οι συνθήκες είναι επαγγελματικές και έχεις στο πλευρό σου, ανθρώπους που σε υποστηρίζουν».

-Πως σχολιάζεις την πορεία που είχε η ομάδα, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου:

«Η ομάδα κατάφερε να δεθεί σχετικά γρήγορα παρόλο το γεγονός του ότι είναι μια νεοσύστατη ομάδα που έχει δρόμο μπροστά της. Κάναμε κάποιες σημαντικές νίκες. Το που θα κατέληγε αυτό δυστυχώς δεν θα το μάθει ποτέ κανείς λόγω της διακοπής με το κορωνοιό στην φάση των πλει-οφ».

-Θέλεις να μας πεις λίγα λόγια, σχετικά με τη δική σου παρουσία στην ομάδα και την προσπάθεια που κάνεις σαν παίκτρια;

«Σίγουρα το να συνδυάζεις δουλειά και μπάσκετ δεν είναι καθόλου εύκολο παρόλα αυτά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο για να κερδίσω την εμπιστοσύνη των προπονητών μου και να βοηθήσω την ομάδα.
Μπορεί το πρόγραμμα μου να είναι πιεστικό, αλλά οι ώρες στο γήπεδο καθημερινά με βοηθάνε για τη συνέχεια εντός και εκτός παρκέ. Αυτό έγινε ακόμα πιο εύκολο με την στήριξη των συμπαικτριών μου».

-Τέλος, θα θέλαμε να μας πεις κάτι σχετικά με τον όλο οργανισμό που ονομάζεται καλαθοσφαιρική Ανόρθωση:

«Βλέποντας άτομα με θετική ενέργεια σε όλα τα πόστα της ομάδας, την οργάνωση που υπάρχει στις αναπτυξιακές ηλικίες, καθώς και μια ενεργή διοίκηση δείχνει ότι η ομάδα έχει θέσει γερές βάσεις. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στο σύλλογο αλλά και στο κυπριακό μπάσκετ γενικότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ