aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο «Goal» στο Μακάρειο – Άρχισε η καθαριότητα, βεβαιότητα για τον αγώνα (vid & pics)

Το «Goal» στο Μακάρειο – Άρχισε η καθαριότητα, βεβαιότητα για τον αγώνα (vid & pics)

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ανεγκέφαλοι οπαδοί δημιούργησαν δολιοφθορές στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου Σταδίου λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ Δόξας-Ανόρθωσης.

Το Goal.com.cy βρέθηκε στο Μακάρειο και κατέγραψε φωτορεπορτάζ από το γήπεδο. Ήδη άρχισε η προσπάθεια να μαζευτούν τα γυαλιά που υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αργότερα θα μπει ειδικό μηχάνημα για να μαζέψει τα αντικείμενα.

Στο γήπεδο βρίσκονται ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, καθώς και ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης.

Αν και τέθηκε στο τραπέζι το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα σε άλλο γήπεδο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να κερδίζει, τουλάχιστον επί της παρούσης έδαφος. Όπως μας λέχθηκε από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος και το γήπεδο σε θέση να φιλοξενήσει τον αγώνα.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διαβεβαίωσε τις διοικήσεις των δύο ομάδων ότι θα γίνει ότι επιβάλλεται ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ