aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο «ευχαριστώ» και ο ακριβοδίκαιος ρεφ

Το «ευχαριστώ» και ο ακριβοδίκαιος ρεφ

Το πρόσωπο του ντέρμπι στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης, η φάση που έκρινε τον αγώνα και η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου.

ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ: Τέτοιο δώρο δεν μπορούσε να αρνηθεί ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Ανόρθωσης. Ο υψηλόσωμος και δυναμικός στόπερ, προωθήθηκε όπως κάνει πάντα σε κάθε στατική φάση, καραδοκούσε και είπε «ευχαριστώ» στο λάθος του Φελτχούιζεν. Είναι το πρώτο γκολ του σπουδαίου αμυντικού της Ανόρθωσης, που αξιοποίησε το ύψος και τη δύναμή του.

ΦΑΣΗ: Παρόλο που η Ανόρθωση πίεσε πολύ την Ομόνοια, ιδιαίτερα στο τέλος, δεν μπόρεσε να φτιάξει τη μεγάλη φάση. Οι πράσινοι άντεξαν στην πίεση, όμως δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι στην τελευταία φάση του αγώνα θα δέχονταν την ισοφάριση από ένα λάθος του τερματοφύλακά τους. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντουγκλάο σκόραρε και έσωσε τον ένα βαθμό.

ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Πολύ καλή η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου. Έβγαλε το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα, έστω κι αν υπήρξαν σε κάποιες στιγμές δυνατά μαρκαρίσματα. Ήταν κοντά στις φάσεις και σφύριξε ακριβοδίκαια. Ακόμη και στα δυσκολότερα ήταν ορθός. Καλή και η παρουσία των βοηθών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ