aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο deadline στην Αντάλιασπορ

Το deadline στην Αντάλιασπορ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Ντίνο Ντλόβου. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την τουρκική Αντάλιασπορ, όπως και με την Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν.

Ο ίδιος δίνει προτεραιότητα στο τουρκικό πρωτάθλημα καθώς θεωρεί ότι εκεί θα έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες ανέλιξης και θα μπορεί να πάρει ένα συμβόλαιο με αισθητά ψηλότερες απολαβές.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα μέχρι το τέλος της βδομάδας στην Αντάλιασπορ για να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ανόρθωση για την απόκτηση του Ντλόβου.

Αν δεν κάνει πρόταση, τότε ο ποδοσφαιριστής θα στρέψει αλλού την προσοχή του. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της Αμμοχώστου αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ για να δώσει τον παίκτη και οι Τούρκοι, αν αποφασίσουν να τον αποκτήσουν, δεν θα έχουν πρόβλημα να το καταβάλουν.

Οι απολαβές του Ντλόβου, σε περίπτωση που συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά. Στην ομάδα της Αμμοχώστου αμείβεται με 180.000 ευρώ ετησίως ενώ αν μετεγγραφεί στην Αντάλιασπορ το ετήσιο εισόδημά του πιθανόν να ξεπερνά τα 300 χιλιάρικα. Οι κυανόλευκοι είναι αισιόδοξοι ότι θα έρθει σύντομα η πρόταση που θα οριστικοποιήσει την πώληση του Ντλόβου. Πιθανόν μέχρι την προσεχή Παρασκευή να προκύψουν νεότερα.

Πάντως, φημολογείται ότι πέρα από την Αντάλιασπορ και την Καραμπάχ, άλλη μια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ντλόβου. Δεν αποκλείεται κι αυτή να είναι τούρκικη. Μέχρι χθες όμως δεν είχε εκδηλωθεί επίσημο ενδιαφέρον. Οι διοικούντες την «Κυρία» περιμένουν να δουν πού θα καταλήξει τελικά ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός και πόσα θα τσεπώσει ο σύλλογος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ