aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο «Blue Day» της Ανόρθωσης (δηλώσεις, pics & vid)

Το «Blue Day» της Ανόρθωσης (δηλώσεις, pics & vid)

Την ευκαιρία να συναντηθούν με παίκτες της Ανόρθωσης στο καθιερωμένο «Blue Day» είχαν σήμερα οι φίλοι της «Κυρίας» από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, στην μπουτίκ του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στην εκδήλωση υπήρχαν πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα για τους μικρούς φίλους της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στον χώρο για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Στα πλαίσια του Blue Fan Day, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Παναγιώτης Αρτυματάς ευχήθηκε καλή χρονιά, γεμάτη επιτυχίες στην ομάδα της Αμμοχώστου: «Είναι ωραίο που έρχεται ο κόσμος και δίνουμε χαρά σε μικρά παιδιά. Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα και περισσότερες επιτυχίες. Στόχος είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να επιτύχουμε τους στόχους μας». Η εκδήλωση της «Κυρίας» στέφθηκε με επιτυχία, καθώς μαζεύτηκε πλήθος κόσμου.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι της Ανόρθωσης είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με ποδοσφαιριστές και να πάρουν αυτόγραφα, με τους Πράνιτς, Ντούρις, Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ να βρίσκονται στο επίκεντρο. Για τους μικρούς φίλους της Ανόρθωσης στήθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος με παιχνίδια, ενώ αρκετοί έκαναν και ψώνια από την μπουτίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ