aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Το μπάσιμο του ΑΠΟΕΛ για Γκιουρίς και οι 18.000.000  κορώνες»

«Το μπάσιμο του ΑΠΟΕΛ για Γκιουρίς και οι 18.000.000  κορώνες»

Για την μετεγγραφή του Μίχαλ Γκιουρίς στην Ανόρθωση τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Τσεχίας ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Νταβίντ Ζεκ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της sport.aktualne.cz, η μετεγγραφή κόστισε στην «Κυρία» 18 εκατομμύρια τσέχικες κορώνες (πέραν των 600 χιλιάδων ευρώ).

Ο ατζέντης του Γκιουρίς επαναλαμβάνει ότι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ (κάτι που οι γαλαζοκίτρινοι διέψευσαν δημόσια), γεγονός που περίπλεξε περαιτέρω την μετεγγραφή, η οποία είναι η πιο δαπανηρή στην ιστορία της Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: €1.300.000 για πάρτη του «φονιά» Γκιουρίς!

«Η Ανόρθωση μας είπε δύο μήνες πριν ότι θέλει τον Μίχαλ, αλλά οι Ρώσοι είναι σκληροί διαπραγματευτές και ήθελαν τουλάχιστον τα λεφτά που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν από την Βικτόρια Πλζεν. Επιπλέον, έδειξε ισχυρό ενδιαφέρον ο ΑΠΟΕΛ, ο πιο ισχυρός σύλλογος της Κύπρου που αγωνίστηκε πέρυσι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μια μετεγγραφή με πολλές επιπλοκές», δήλωσε ατζέντης του Σλοβάκου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Γκιουρίς: «Σας περιμένω όλους την Δευτέρα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ