aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο… άπιαστο όνειρο του Κετσπάγια, έγινε πραγματικότητα για τον Απόλλων!

Το… άπιαστο όνειρο του Κετσπάγια, έγινε πραγματικότητα για τον Απόλλων!

Σαν χτύπημα κάτω από την… μέση μοιάζει η μετεγγραφή του Παπουνασβίλι στον Απόλλωνα. Ο 25χρονος μέσος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Λεμεσού και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Μάιο του 2022.

Το όνομα του Παπουνασβίλι, δεν ακούγεται για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ κυπριακής ομάδας. Για όσους δεν θυμούνται, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί άπιαστο όνειρο για την Ανόρθωση, στις προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους. Ωστόσο, ο Γεωργιανός βρέθηκε πολύ κοντά στην «Κυρία» στο Καλοκαίρι του 2020, όταν ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε… ψηστήρι στον συμπατριώτη του ώστε να τον πείσει να φορέσει την φανέλα της Ανόρθωσης.

Τα δημοσίευμα τον Αύγουστο που μας πέρασε, έδιναν και έπαιρναν. Έρχεται; Δεν έρχεται; Ήταν οι… μόνιμες απορίες στις τάξεις των φιλάθλων της «Κυρίας». Ο Κετσπάγια ήταν αυτός που ανέδειξε τον Παπουνασβίλι, καθώς με τον Γεωργιανό στον πάγκο, ο τότε 19χρονος (2014) μέσος έκανε ντεμπούτο στην Εθνική Γεωργίας.

Αυτό το γεγονός μάλλον δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να κατηφορίσει ο Παπουνασβίλι στο νησί μας για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ωστόσο πλέον θα παίζει εναντίον της «Κυρίας» στο υπόλοιπο της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ