aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο αντίο στον Ξενίδη από τους συμπαίκτες του και άλλους

Το αντίο στον Ξενίδη από τους συμπαίκτες του και άλλους

«Μαύρο» ήταν το πρωινό της Δευτέρας (3/6). Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Ξενίδη σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της Ανόρθωσης. Ο Ελλαδίτης παλαίμαχος άσος «έφυγε» σε ηλικία 45 ετών και οι συμπαίκτες του στο έπος της Τραπεζούντας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η «ψυχή» της ομάδας που έγραψε μία από τις πιο «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της Ανόρθωσης «έφυγε» τόσο νωρίς.

Νίκος Φρούσος, Χρίστος Μαραγκός, Ζόλταν Νάγκι και άλλοι, είπαν «αντίο» στον Γιώργο Ξενίδη με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νίκος Φρούσος: «Αδερφέ μου! Καλό παράδεισο!δεν θα ξεχάσω ποτε όσα ζήσαμε μαζί!»

Χρίστος Μαραγκός: «Κρατώ την τρέλα σου, το πάθος σου και την αγάπη σου για την Ανόρθωση!! Αιωνία σου η Μνήμη!!».

Ζόλταν Νάγκι: «Καλό ταξίδι, Γιώργο Ξενίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Κωνσταντίνος Σαμάρας: «Γιώργαρε ψυχάρα πες μου ότι είναι ψέμα… δεν θα σε ξεχάσω ποτέ και όσα ζήσαμε… Καλό παράδεισο».

Γιώργος Πεγκλής (πρώην συμπαίκτης του στον Ηρακλή): «Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω Ξεκινήσαμε παιδιά από τον Ηρακλή και έφυγες τόσο νωρίς Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο».

Μάριος Χριστοδούλου (πρώην συμπαίκτης του στον Ηρακλή): «Τέσσερα αξέχαστα χρόνια, περάσαμε πολλές ωραίες στιγμές. Έφυγες πολύ νωρίς, καλό παράδεισο φίλε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Νίκος Κατσαβάκης: «Έφυγε ένας φίλος, ένας δικός μας μαχητής, ένας γνήσιος Ανορθωσιάτης. Αιωνία σου η μνήμη».

Παναγιώτης Τρισόκκας: «Καλό ταξίδι Γιωργάρα. Από αυτούς που τίμησαν πραγματικά τη φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος. Η καράτια σου στην Τραπεζούντα θα μείνει αξέχαστη όχι μόνο σε εμάς που είμασταν εκεί αλλά στον απανταχού Κυπριακό Ελληνισμό. Το να σε αγαπάει ο κόσμος τόσο πολύ, ενώ έχεις παίξει μόνο 2 χρόνια στην ομάδα, τα λέει όλα. Ξενίδη ζεις για πάντα μαχητής. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η ομάδα ως φόρο τιμής ειναι να αποσύρει αμέσως το νούμερο 20».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ