aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο 6ήμερο crash test της ενότητας

Το 6ήμερο crash test της ενότητας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πάντα στο τέλος μιας Γενικής Συνέλευσης της Ανόρθωσης, επικρατεί το χαμόγελο και η αισιοδοξία. Επικρατεί η αίσθηση ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Αυτή την αίσθηση έλαβε και ο πρόεδρος Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος είπε μετά το τέλος της προχθεσινής Γενικής Συνέλευσης: «Υπάρχει κάποια ενότητα, μιλήσαμε με τους οργανωμένους και με αρκετό κόσμο. Πιστεύω ότι η στήριξη που εκφράστηκε στο άτομό μου και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν εξαιρετική. Μπορώ να πω και συγκινητική».

Τώρα, πώς μπορεί να υπάρχει ενότητα τη στιγμή που οι οργανωμένοι «επιτέθηκαν» ξανά στον πρόεδρο Πουλλαΐδη μέσω ανακοίνωσής τους είναι μια άλλη ιστορία. Το σίγουρο είναι ότι η περιβόητη ενότητα που απασχολεί την Ανόρθωση εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει έρθει ακόμη. Και για να έρθει χρειάζεται να μπουν οι κατάλληλες βάσεις.

Η 22α Ιουνίου (Γενική Συνέλευση της εταιρείας) είναι μια πολύ σημαντική και καθοριστική ημερομηνία. Όπως το ίδιο καθοριστική θα είναι και η Γενική Συνέλευση του σωματείου πέντε μέρες αργότερα. Εκεί είναι που θα διαφανεί αν όντως η ενότητα πάρει σάρκα και οστά. Κυρίως, με το ύψος των εισφορών του κόσμου προς την ομάδα.

Ο Πουλλαΐδης είπε ότι έχει μπουχτίσει από λόγια και από ηθική στήριξη. Το έχει καταστήσει ξεκάθαρο: Θέλει οικονομική στήριξη και τώρα είναι που περιμένει τους Ανορθωσιάτες να έρθουν κοντά, ώστε να μαζευτεί ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, μέσα στον επόμενο μήνα. Κάτι που αν γίνει, εκτός απροόπτου θα διατηρήσει τον Πουλλαΐδη στην προεδρία.

Από εκεί και πέρα, ο Πουλλαΐδης σε κάποια στιγμή στη Γενική Συνέλευση δέχθηκε έντονη κριτική με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Κάποιες απαντήσεις δεν ικανοποίησαν και ακόμη αιωρούνται κάποια ερωτηματικά τα οποία αναμένεται να απαντηθούν στις επόμενες Γ.Σ. της εταιρείας και του σωματείου. Οι τέσσερις εβδομάδες που ακολουθούν θα φανερώσουν το μέλλον του Πουλλαΐδη στην Ανόρθωση.

Το ποσό που χρειάζεται η «Κυρία» για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος Ιουνίου είναι 642.000 ευρώ. Δεν είναι μικρό ποσό, γι’ αυτό και κλήθηκε ο κόσμος της, όπως και αυτοί που φέρονται να έδωσαν υποσχέσεις στον Χρήστο Πουλλαΐδη ότι θα συνεισφέρουν οικονομικά, να ανταποκριθούν και να στηρίξουν την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ