aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο 100ο τρόπαιο της Ανόρθωσης

Το 100ο τρόπαιο της Ανόρθωσης

Στον πέμπτο χρόνο της λειτουργίας του, το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης έβαλε το πρώτο τρόπαιο στη βιτρίνα του, το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Για την επιτυχία της ομάδας του Γιώργου Κυριάκου, η διοίκηση της Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι αποτελούν το φουτσαλικό τμήμα και σήμερα είναι πρωταθλητές, τονίζοντας: «Ευχόμαστε αυτός ο τίτλος να είναι η αρχή για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον». Το τμήμα φούτσαλ από την πλευρά του, μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι με την χθεσινή κατάκτηση του τίτλου, έγιναν 100 τα τρόπαια του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα.

Η ανακοίνωση: «Το πρωτάθλημα ήταν το πρώτο για το φούτσαλ, αλλά το 100ό τρόπαιο για τον σύλλογό μας σε επίπεδο πρώτων ομάδων στις εγχώριες διοργανώσεις. Πολυνίκης το τμήμα πετόσφαιρας ανδρών με 44 κατακτήσεις τροπαίων, ακολουθεί το ποδόσφαιρο με 30 κατακτήσεις, 17 έχει το γυναικείο τμήμα πετόσφαιρας, ενώ 8 κατακτήσεις τίτλων έχει το τμήμα χειροσφαίρισης γυναικών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ