aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤην… λέει στην Ανόρθωση (και) ο Χόλγκερσον

Την… λέει στην Ανόρθωση (και) ο Χόλγκερσον

Για το πέρασμα του στην Κύπρο μίλησε στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» ο Μάρκους Χόλγκερσον, ο οποίος από το 2014 μέχρι το 2016 φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης, με την οποία μάλιστα σκόραρε και 4 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Σουηδός ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν μετανιώνει που αγωνίστηκε το κυπριακό πρωτάθλημα, ωστόσο αποκάλυψε πως «αγωνιζόταν χωρίς αμοιβή για 3-4 μήνες». Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Αμμοχώστου δέχεται αρκετά… πυρά από διάφορες πλευρές καθώς το οικονομικό αποτελεί τεράστιο βραχνά για τον σύλλογο.

Αναλυτικά: «Δεν μετανιώνω που πήγα στην Κύπρο. Αγωνίστηκα σ’ ένα μεγάλο σύλλογο με αρκετό κόσμο που μας υποστήριζε. Υπάρχει διαφορετική νοοτροπία εκεί. Αγωνιζόμασταν χωρίς αμοιβή για τρεις με τέσσερις μήνες, ο πρόεδρος μας κατσάδιαζε. Έγιναν πολλά συναρπαστικά πράγματα. Ήμουν μόνος μου στη Κύπρο. Ήταν δύσκολο για Σουηδούς παίκτες. Η οικογένεια μου δεν ήταν κοντά ούτε οι φίλοι μου αλλά τα κατάφερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ