aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤιμούρ: «Ναι, θα χτυπήσουμε τον τίτλο»

Τιμούρ: «Ναι, θα χτυπήσουμε τον τίτλο»

Η ΑΕΚ μπορεί να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια, οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχει πολύ καλούς παίχτες και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη.

Αναλυτικά:  «Αυτό που έχει σημασία είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα και γι’ αυτό κάναμε αυτό το δυνατό φιλικό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πετύχαμε τον στόχο μας, μεσοαμυντικά είχαμε πολύ καλή λειτουργία, όμως μπροστά τίποτα δεν λειτούργησε σωστά, εκτός από ένα τυχερό γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε την μπάλα κάτω, φτιάξαμε φάσεις και σκοράραμε περισσότερες φορές. Έχουμε καλούς παίχτες, μας έλειπαν και τέσσερις στην Εθνική ομάδα, έχουμε καλή ομάδα και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν 4-5 πολύ καλές ομάδες που θα διεκδικήσουν –με βάσει τις μετεγγραφικές τους κινήσεις- το πρωτάθλημα και μία από αυτές είμαστε εμείς, γιατί έχουμε πολλές δυνατότητες. Αυτό που έχει σημασία είναι να αρχίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρωτάθλημα, να γυρίσουν οι ποδοσφαιριστές πίσω και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ