aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤιμούρ: «Ήταν έγκλημα η περσινή διακοπή, το έδειξε το φετινό πρωτάθλημα!»

Τιμούρ: «Ήταν έγκλημα η περσινή διακοπή, το έδειξε το φετινό πρωτάθλημα!»

Στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet βρέθηκε καλεσμένος ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια, όπου και εξέφρασε για μια ακόμα φορά την άποψη πως η περσινή διακοπή πρωταθλήματος ήταν λάθος.

Όπως χαρακτηριστικά είπα μάλιστα, ήταν ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα, ενώ τόνισε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε από άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο.

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

«Ήταν δύσκολη χρονιά εξαιτίας αυτών που προηγήθηκαν την προηγούμενη σεζόν. Εκεί που η ομάδα διεκδικούσε δυο τίτλους, για ανεξήγητους λόγους διακόπηκε το πρωτάθλημα. Ήταν λάθος και το έδειξε το φετινό πρωτάθλημα. Αν δούμε την κατάσταση πέρσι και φέτος, με περισσότερα κρούσματα και θανάτους. Συνεχίσαμε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν ήταν εύκολο για εμάς, ειδικά ψυχολογικά. Άλλη ομάδα πήγε Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να τελειώσει τίποτα και άλλη Γιουρόπα Λιγκ, δεν ήταν εύκολο. Για τους έξω είναι εύκολο, εσύ που δουλεύεις και ξέρεις πόση δουλειά έχεις κάνει, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να το χωνέψεις. Για τα προβλήματα που είχαμε ήταν δυο εκπληκτικά χρόνια.

Για το πρωτάθλημα φάνηκε ότι στο τέλος μας έλειψε κάτι. Σε ορισμένα παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι δεν πήραμε βαθμούς. Ειδικά με Ολυμπιακό, που εκεί τελείωσαν όλα. Έγινε ποδοσφαιρικό έγκλημα πέρσι. Δυστυχώς πήραν απόφαση κάποιοι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι είναι το ποδόσφαιρο, δεν έχει να κάνει με ομάδες, αλλά με άτομα. Δεν είχε να κάνει ούτε με υγεία ούτε με παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ