aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUETιμούρ: «Δεν θέλω να συγκρίνομαι με τον Στάλιν»

Tιμούρ: «Δεν θέλω να συγκρίνομαι με τον Στάλιν»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στην Daily Mail για τα χρόνια του στη Νιούκαστλ, την Εθνική Γεωργίας και την Ανόρθωση.

Εκτός από το σημείο όπου αναφέρεται στην παρουσία του στην «Κυρία» κάνει ιδιαίτερα αναφορά και στο διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Για την πορεία του με την Εθνική Γεωργίας, ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Είχα ρεκόρ 13 νίκες και 9 ισοπαλίες σε 40 ματς, αυτό δεν είναι άσχημο για μία χώρα σαν την δική μας. Μία ήττα από την Ιρλανδία στα προκριματικά του Euro 2016 μας στοίχισε. Ο ΜακΓκίντι είχε πετύχει δύο πολύ ωραία γκολ, το ένα νικητήριο στις καθυστερήσεις.

Μετά ο ΜακΓκίντι εξαφανίστηκε και δεν έχει σκοράρει ξανά από την Ιρλανδία. Ήμασταν πολύ άτυχοι, έπρεπε να κερδίσουμε. Αν κερδίζαμε, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για μένα και την ομάδα. Τώρα όμως νομίζω ότι η Ιρλανδία θα είναι πολύ δυνατή για μας».

Ο Κετσπάγια, έγινε ομοσπονδιακός της Γεωργίας το 2009 και σε δημοσκόπηση εκείνης της εποχής, ήταν ο τρίτος πιο γνωστός Γεωργιανός μετά τον Στάλιν και την τραγουδίστρια Κάτιε Μέλουα! «Η Μέλουα είναι πολύ καλή. Αλλά δεν θέλω να συγκρίνομαι με τον Στάλιν. Φέρνει κακές αναμνήσεις σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ