aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗTιμούν τον Χρίστο Μαραγκό

Tιμούν τον Χρίστο Μαραγκό

Όπως ενημερώνει η διοίκηση της Ανόρθωσης, πριν από το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΛ θα τιμήσει τον μέχρι πέρσι αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας, Χρίστο Μαραγκό.

Αναλυτικά:

“Πριν από την έναρξη του Σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (20:00), η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα τιμήσει τον μέχρι πέρσι Αρχηγό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Χρίστο Μαραγκό.

Ο Χρίστος Μαραγκός τερμάτισε στις 9 του Μάη 2016 την ποδοσφαιρική του καριέρα, διαγράφοντας μια πορεία 15 ετών στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το διάστημα, πρόλαβε να αναδειχθεί πρωταθλητής με την Ανόρθωση το 2004-05 και κυπελλούχος με την ομάδα μας την περίοδο 2006-07. Επιπλέον, αγωνίστηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το 2005 μέχρι το 2013, ενώ πήρε το εισιτήριο της διεθνούς παρουσίας, μεταπηδώντας το 2006 στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του η πρόκριση επί της Τραπεζούντας, αγωνιζόμενος ως βασικός και στις δυο ιστορικές αναμετρήσεις του 2005.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 ακριβώς εντός του αγωνιστικού χώρου και προτρέπονται οι φίλοι της ομάδας μας να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τον ποδοσφαιριστή μας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην τιμή των €15 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά ενώ διατίθενται και στα γνωστά σημεία προπώλησης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ