aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤιμωρήστε τον Κετσπάγια. Επέστρεψε ο «αθυρόστομος»

Τιμωρήστε τον Κετσπάγια. Επέστρεψε ο «αθυρόστομος»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πιο εμφαντική δεν θα μπορούσε να ήταν η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός προπονητής ήταν πολύ ήρεμος, για τα δικά του δεδομένα, κατά τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου στο ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΛ. Και ας… έπεφταν κορμιά στον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου να σφυρίζει συνολικά 42 φάουλ.

Ο Κετσπάγια παρακολουθούσε σχετικά ψύχραιμος την αναμέτρηση και με το τέλος του αγώνα αφού χειροκρότησε τον κόσμο της Ανόρθωσης και εισέπραξε πίσω το «ζεστό» καλωσόρισμα αποχώρησε για τον χώρο των αποδυτηρίων.

Και εκεί που σκέφτηκε κάποιος ότι το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Τιμούρ στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Ανόρθωσης δεν θα το θυμόταν κανείς, ο Γεωργιανός θύμισε σε όλους ποιος είναι. Ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πει αλήθειες. Δεν φοβάται να κατηγορηθεί και δεν φοβάται να τα βάλει με όλους και με όλα. Ειλικρινής και ντόμπρος. Κι ας έχει αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του αποβεί «μοιραίο» στην προπονητική του καριέρα. Ο Κετσπάγια αυτό που νιώθει θα το πει και σε όποιον αρέσει.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα του Κετσπάγια για τον Παπασταύρου και το Μακάρειο

Τα όσα ανέφερε στο ξέσπασμά του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ισόπαλης (0-0) αναμέτρησης με την ΑΕΛ συμμερίζεται ολόκληρη η ποδοσφαιρική Κύπρος. Τα όσα δήλωσε φωναχτά και σε έντονο ύφος ο Κετσπάγια τα σιγοψιθυρίζουν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι διοικούντες κάθε ομάδας που επισκέπτεται το Τσίρειο στάδιο.

Και έχει δίκαιο ο Κετσπάγια. Οι άθλιες εγκαταστάσεις του Τσιρείου, του Μακαρείου και άλλων γηπέδων θα έπρεπε να ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης. «Ούτε βίδα δεν άλλαξε», είπε έξαλλος ο Κετσπάγια. Και μια ματιά στα αποδυτήρια του Τσιρείο αρκεί για να αντιληφθεί κανείς την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Διαβάστε επίσης: Συμμερίζεται το ξέσπασμα του Κετσπάγια ο ΑΠΟΕΛ!

Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι δεν ιδρώνει τ’ αυτί κανενός. Να δείτε που στο τέλος θα τιμωρήσουν τον Κετσπάγια για δηλώσεις που δυσφημούν το άθλημα…

Α, και κάτι τελευταίο. Για όσους δεν… εμπέδωσαν όσα είπε ο Τιμούρ τους δίνουμε την ευκαιρία να ακούσουν ξανά τα λεγόμενά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ