aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤι ζητά ο Λέβι από την Ανόρθωση, ασυμβίβαστος ο Ισραηλινός

Τι ζητά ο Λέβι από την Ανόρθωση, ασυμβίβαστος ο Ισραηλινός

Σε σκληρές διαπραγματεύσεις βρίσκεται η Ανόρθωση με τον Ρόνι Λέβι. Οι δύο πλευρές έχουν συναντηθεί και προσπαθούν να βρουν την λύση, καθώς ο Ισραηλινός κόουτς αξιώνει ένα μεγάλο ποσό από την «Κυρία», αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου το Καλοκαίρι του 2018, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα αποτέλεσε παρελθόν.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του Active, υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα, ο Λέβι ζητά ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του της πρώτης σεζόν (2018-19), το 50% του επόμενου χρόνου, τα δικηγορικά έξοδα αλλά και όλα τα έξοδα από την προσφυγή που έκανε στην FIFA. Αυτό το ποσό αγγίζει περίπου τις 320.000 ευρώ, ωστόσο η Ανόρθωση δίνει στον Ισραηλινό κόουτς 200.000 ευρώ (περίπου).

Είναι λοιπόν οφθαλμοφανές πως η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη, γι’ αυτό και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ώστε να βρεθεί η λύση και η «Κυρία» να μην αντιμετωπίσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Την δεδομένη στιγμή, ο Ρόνι Λέβι φαίνεται πως δεν συμβιβάζεται με την πρόταση των κυανόλευκων της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ