aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤι ψήφισαν Κετσπάγια και Αρτυματάς στα βραβεία της FIFA – Συμφώνησαν μόνο στον Μέσι!

Τι ψήφισαν Κετσπάγια και Αρτυματάς στα βραβεία της FIFA – Συμφώνησαν μόνο στον Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε ένα απίστευτο νταμπλ ατομικών διακρίσεων μέσα στο 2023 αφού μετά από τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας από το France Football, αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για την περασμένη χρονιά και από την FIFA.

Παρότι ο Μέσι είχε τους ίδιους ακριβώς βαθμούς με τον Χάλαντ, η μεγάλη διαφορά στις ψήφους των αρχηγών των εθνικών ομάδων ήταν αυτή που έκρινε και τον νικητή, καθώς σύμφωνα με την FIFA, σε περίπτωση ισοβαθμίας, τότε οι ψήφοι των αρχηγών πολλαπλασιάζονται επί πέντε.

Και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της FIFA, η διαφορά στις ψήφους των αρχηγών ήταν τεράστια. Συνολικά, 107 ήταν οι αρχηγοί που ψήφισαν τον Μέσι. Ανάμεσα τους, ποδοσφαιριστές όπως ο Λούκα Μόντριτς, ο Κίλιαν Μπαπέ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο Χάρι Κέιν και ο Κωστάκης Αρτυματάς!

Ναι, ο αρχηγός της Εθνικής Κύπρου έδωσε την πρώτη ψήφο του στον Λιονέλ Μέσι. Ως δεύτερο ψήφισε τον Έρινγκ Χάλαντ και ως τρίτο τον Ρόντρι.

Όσο για τον Τιμούρ Κετσπάγια; Ο αρχηγός της Εθνικής Κύπρου συμφώνησε μόνο ως προς την πρώτη επιλογή. Δηλαδή, αυτή του Λιονέλ Μέσι. Ως δεύτερο ψήφισε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και στην Τρίτη θέση τον συμπατριώτη του, Χβιτσά Κβαρατσχέλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ