aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Θλάση ο Τζολοβάρτ, οψιόν αγοράς για Λεμέσιο η Ανόρθωση»

«Θλάση ο Τζολοβάρτ, οψιόν αγοράς για Λεμέσιο η Ανόρθωση»

Εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες θα μείνει ο Ρομάν Τζολοβάρτ. Ο Καταλανός αμυντικός που αποχώρησε τραυματίας στον επαναληπτικό αγώνα της περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΚ υπέστη θλάση και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, αναφέρθηκε και στη μετεγγραφή του Λεμέσιου στην Ανόρθωσης τονίζοντας πως η «Κυρία» έχει δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι του 2020.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη διαμόρφωση του ρόστερ μετά τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το ρόστερ. Μας μένουν ακόμα τέσσερεις αγώνες για να διεκδικήσουμε τους βαθμούς που θα μας διατηρήσουν στην 6άδα».

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Ζαχαρία Θεοδώρου και την παραχώρηση του Ανδρέα Λεμέσιου στην Ανόρθωση: «Αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές. Λύσαμε τα συμβόλαιο με τον Θεοδώρου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Ο Λεμέσιος είναι ένας ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες μας και επέλεξε να συνεχίσει στην Ανόρθωση. Θα αγωνίζεται μέχρι το 2020 με δικαίωμα αγοράς από την Ανόρθωση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο κέντρο υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Νουρ, Μαργκάσα, Ρέινολντς και Κωστής. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πάνω από όλους. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει από πάνω. Κανείς αναντικατάστατος».

Για τον τραυματισμό του Τζολοβάρτ: «Υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο. Θα απουσιάζει για 10 μέρες. Ευχόμαστε να τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Την Δευτέρα θα γίνει επαναξιολόγηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ