aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θεωρούν δεδομένο τον Λαΐφη

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Λαΐφη με τα χρώματα της Σταντάρ Λιέγης αναζωπύρωσαν τις φήμες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να αναζητά φόρμουλα προκειμένου να διακόψει τον διετή δανεισμό του στη Σταντάρ Λιέγης.

Δημοσιεύματα του βελγικού, αλλά και του ελληνικού Τύπου έκαναν λόγο για επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να σπάσει ο δανεισμός του Κύπριου διεθνή.

Οι Βέλγοι υποστηρίζουν πως στο τραπέζι από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας έπεσε το όνομα του Παπέ Σισέ, τον οποίο «ερυθρόλευκοι» πρότειναν στη Σταντάρ Λιέγης με την προϋπόθεση να επιστρέψει ο Λαΐφης στο Λιμάνι.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή του βελγικού συλλόγου, Ολιβιέ Ρενάρ, ο οποίος διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα σημερινά δημοσιεύματα.

Ο Ρενάρ δήλωσε στο gazzetta.gr πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσει ο 24χρονος αμυντικός από την Σταντάρ Λιέγης. «Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Σταντάρ Λιέγης. Αυτό είναι 200% βέβαιο. Δεν έχουν καμιά βάση όσα γράφονται», ήταν το λακωνικό σχόλιο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ