aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘεμιστοκλέους για Πουλλαΐδη: «Να αποχωριστεί την αράπικη νοοτροπία και το micromanagement»!

Θεμιστοκλέους για Πουλλαΐδη: «Να αποχωριστεί την αράπικη νοοτροπία και το micromanagement»!

Μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν το δεξί χέρι του πρόεδρου, γενικός διευθυντής της Ανόρθωσης. Σήμερα καταθέτει δημόσια (σε συζήτηση στα social media) άποψή του για τον πρόεδρο, αλλά και τι μέλλει γενέσθαι για να ορθοποδήσει ο Σύλλογος.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook καταθέτει τις εκτιμήσεις του για τα τεκταινόμενα στην Ανόρθωση και σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα επικριτικός προς τον Χρίστο Πουλλαΐδη.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

«Ο μεγαλομέτοχος μπορεί να μεγαλουργήσει αθλητικά, εάν ο ίδιος στηρίξει το εγχείρημα που ο ίδιος επινόησε αλλά και την επένδυση. Ο τρόπος είναι απλός. Να αποχωριστεί την αράπικη νοοτροπία και προσέγγιση και να κόψει το micromanagement (ελληνιστί, να σταματήσει να θέλει να τα κάνει όλα και να τα ελέγχει όλα χωρίς να έχει γνώση και εμπειρία).

Να επενδύσει επιτέλους σε ανθρώπινο δυναμικό με τεχνογνωσία και όχι σε χειροκροτητές, αυλικούς, που συμβουλεύουν μονό όσα ο ίδιος θέλει να ακούει και είναι στο σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε. Δυστυχώς, ενώ από τον Αύγουστο 2013 μέχρι τον Ιανουάριο 2016 υπήρξε (σχετική) σύνεση και υπεύθυνη στάση πρώτα από τον ίδιο, ξαφνικά συντονισμένες κινήσεις μας έριξαν πολλά βήματα πίσω, αντί έστω και ένα βήμα μπροστά.

Θυμίζω τον Ιανουάριο 2016 ήμασταν πρώτοι στο πρωτάθλημα, με δυνατότητα ενίσχυσης και όλα τα υπόλοιπα είχαν πάρει μια θετική και ανοδική πορεία. Ξαφνικά κατέρρευσε ο (χάρτινος) πύργος. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν οι κινήσεις ήταν προϊόν σχεδιασμού, θέλησης, ασχετοσύνης, κακού υπολογισμού, λάθος συμβουλών που έλαβε από τους “ειδικούς” που δεν έχει δει κανένας ποτέ, αλλά η ουσία είναι ότι αυτά που οραματίστηκε και ξεκινήσαμε να χτίσουμε, μόνος του τα χάλασε και μόνος του έθεσε ξανά σε κίνδυνο όλο το οικοδόμημα. Με δυσαρεστεί που δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να το εξηγήσει και σε αυτό πάω και στοίχημα».

themistokleous

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ