aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘέμα χρόνου η ανακοίνωση

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολύ κοντά στο κλείσιμο ακόμη μίας μετεγγραφής βρίσκεται η Ανόρθωση. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι μετεγγραφικός στόχος της «Κυρίας» έχει αποστείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και απλώς απομένει να έρθει στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενεργοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται ν’ αφιχθεί σύντομα στη χώρα μας και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί από τον σύλλογο της Αμμοχώστου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει για την ώρα, όμως λέγεται ότι πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση και ότι τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην Ισπανία.

Το σημαντικό για την Ανόρθωση είναι οι κινήσεις που θα γίνουν να καταφέρουν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται παίκτες ηγέτες που να μπορούν να δώσουν έξτρα δυναμική.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη (φωτό αριστερά, πάνω) βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για κάποια διαδικαστικά θέματα που έχουν να κάνουν με τη μετεγγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη (φωτό πάνω) στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ωστόσο, η παρουσία του Μανώλη στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ συνδυάστηκε και με συζήτηση σχετικά με παίκτες που είναι εκτός πλάνων του Ολυμπιακού και ενδιαφέρουν τον Αλμπέρτο Μπενίτο.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας αρέσουν στον Ισπανό τεχνικό διευθυντή. Με την επιστροφή του Μανώλη στην Κύπρο θα διαφανεί αν υπήρξε κάτι ή αν υπάρχει πιθανότητα ο Ολυμπιακός να δανείσει εκ νέου ποδοσφαιριστές στην Ανόρθωση τη νέα σεζόν.

Για την ώρα, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μπενίτο είναι κοντά και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις και μέχρι η ομάδα να φύγει για την Πολωνία στις 17 του μήνα θα προκύψουν αρκετές ανακοινώσεις.

Σχετικά με τα διοικητικά, την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου και θα διαφανεί τι θα γίνει με κάποια καίρια πόστα. Ένα εξ αυτών είναι του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, για το οποίο προορίζεται ο Τάσος Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ