aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘέλουν και την τελευταία μπακκίρα του συμβολαίου τους!

Θέλουν και την τελευταία μπακκίρα του συμβολαίου τους!

Ρωτήθηκε χθες ο Ευγένιος Χαμπουλλάς να… καταθέσει την εκτίμησή του, κατά πόσο θα «επιστρέψει» ο Ουάρντα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εδώ που τα λέμε, ο τέως πρόεδρος της Εταιρείας και νυν πρόεδρος του Σωματείου της Ανόρθωσης, με τη συχνή επαφή που είχε μαζί του, έμαθε τον τρόπο σκέψης του Αιγύπτιου την περίοδο της συνύπαρξής τους.

«Οι παίκτες που θεωρούν τον εαυτό τους ότι αξίζει να παίξει σε πρωταθλήματα πιο μεγάλα από την Κύπρο, συνήθως περιμένουν να πάρουν τις αποφάσεις τους προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου για το αν θα παίξουν στο κυπριακό πρωτάθλημα», ανέφερε το Ευγένιος Χαμπουλλάς και θυμήθηκε την περίπτωση του Σάβιο, του σπουδαίου Βραζιλιάνου σταρ που είχε κερδίσει τρία Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ήρθε προς το τέλος κι αφού ήδη η Ανόρθωση είχε περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ξεχωριστή σημασία είχε το φινάλε του προέδρου του Σωματείου της Ανόρθωσης: «Καλά κάνει ο κάθε αθλητής να μην νιώθει… Θεός. Μακάρι να μείνει ο Ουάρντα, αλλά κανένας δεν είναι πάνω από την Ανόρθωση». Κάτι περισσότερο θα ξέρει ο Ευγένιος Χαμπουλλάς για τους… θεούς στις ομάδες και γι’ αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να ανέβουν πιο ψηλά από τον σύλλογο.

Κατά τα άλλα, είναι εμφανέστατη η πρόθεση της νέας τάξης πραγμάτων στην Ανόρθωση, να μειώσει το ρίσκο στις μετεγγραφές. Θέλεις κύριε Πάντσεον δύο χρόνια συμβόλαιο, όπως λες ότι έχεις προτάσεις από άλλες ομάδες; Απόδειξε την πρώτη σεζόν -με πραγματικά νούμερα- ότι αξίζεις και κέρδισε με το σπαθί σου τον δεύτερο χρόνο, όταν θα είσαι ήδη 37 χρονών… Είχε και στο παρελθόν μερικά τέτοιες οψιόν η «Κυρία». Σε πολλά άλλα, όμως, δεν είχε και υποχρεώθηκε (και υποχρεώνεται ακόμη) να πληρώσει τα μαλλιοκέφαλα της από τις κακές επιλογές.

Διότι, για να επικαλεστούμε την ατάκα του Χαμπουλλά, όταν ο άλλος νομίζει ότι είναι ο… Θεός και ενεργεί ανεξέλεγκτα, μπορεί να συσσωρεύσει πολύ μεγάλες ζημιές. Κι οι παίκτες πατάνε στα πολυετή συμβόλαιά τους και θέλουν και την τελευταία μπακκίρα του συμβολαίου τους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ