aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘέλει τουλάχιστον δύο εξτρέμ, δεν βιάζεται και υπάρχει λόγος

Θέλει τουλάχιστον δύο εξτρέμ, δεν βιάζεται και υπάρχει λόγος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παραμένουν ανοικτά αρκετά μετεγγραφικά θέματα στην Ανόρθωση. Ο τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο κινείται περισσότερο στην εξεύρεση ποδοσφαιριστών για τις θέσεις των εξτρέμ (τουλάχιστον δύο προσθήκες).

Δεν φαίνεται να βιάζεται να πάρει την απόφασή του, καθώς θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για τους ποδοσφαιριστές που θα εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της Ανόρθωσης. Είναι θέσεις που επιβάλλεται οι επιλογές του να είναι οι καλύτερες δυνατές και έθεσε ψηλά τον πήχη.

Μέχρι στιγμής ο Μπενίτο έδειξε ξεκάθαρη προτίμηση στην ισπανική αγορά και ενδέχεται και οι επόμενές του κινήσεις να προέρχονται από την Ισπανία, αφού γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές. Ένα άλλο θέμα το οποίο βρίσκεται στην επικαιρότητα είναι η πιθανή πώληση του Ντίνο Ντλόβου. Η διοίκηση της Ανόρθωσης είχε κάποιες επαφές με υποψήφιους συλλόγους που επέδειξαν ενδιαφέρον, όμως επίσημη πρόταση δεν έχει υποβάλει κανένας.

Όσο δεν υπάρχει πρόταση, καθυστερεί και η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή. Στην Ανόρθωση ευελπιστούν και αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί ομάδα να τους ικανοποιήσει οικονομικά και να παραχωρηθεί ο διεθνής επιθετικός. Ήδη ο Μπενίτο βρίσκεται στο ψάξιμο και για επιθετικό, ώστε να μη χάσει πολύτιμο χρόνο σε περίπτωση που προκύψει συμφωνία για παραχώρηση του Ντλόβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ