aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘέλει πρωτάθλημα ο Κόκκινου

Θέλει πρωτάθλημα ο Κόκκινου

«Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό θα είναι το φετινό πρωτάθλημα» ήταν το σχόλιο του φουτσαλιστή της Ανόρθωσης, Χρίστου Κόκκινου, ο οποίος μεταξύ άλλων απεύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο, όπως ενισχύσει τις προσπάθειες των φουτσαλιστών, στην προσπάθεια που θα κάνουν για επιστροφή στην κορυφή.

-Χρίστο η νέα χρονιά ξεκίνησε, με την ομάδα να παίρνει τη νίκη στην πρεμιέρα. Πως βλέπεις το νέο πρωτάθλημα και τους στόχους της ομάδας;

«Όπως ανάφερες το πρωτάθλημα ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το πρωτάθλημα νομίζω και φέτος θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό αφού πιστεύω 4 ομάδες θα συναγωνιστούν για αυτό. Οι στόχοι της ομάδας μα είναι φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος και υποσχόμαστε να δώσουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε».

-Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με την ΑΜΕΚ;

«Η ΑΜΕΚ είναι μία ομάδα η οποία παίζει αρκετά δυνατά και τα τελευταία χρόνια για να είμαι ειλικρινής μας δυσκολεύει. Εμείς από πλευράς μας βλέπουμε όλους τους αντιπάλους το ίδιο και έτσι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

-Ένα γενικότερο μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις για τον κόσμο;

«Ο κόσμος έπαιξε καθοριστικό παράγοντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πρόπερσι. Ήταν όμως κάτι που στερηθήκαμε την περασμένη χρονιά. Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει για ακόμη μία χρονιά και να σταθεί δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ