aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘέλει να βάλει «τοίχο» Αρούς μπροστά στον ΑΠΟΕΛ

Θέλει να βάλει «τοίχο» Αρούς μπροστά στον ΑΠΟΕΛ

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα είναι η Μπερ Σεβά μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι ισραηλινοί προηγήθηκαν 2-0 και επιχείρησαν να κάνουν το «θαύμα» (έχασαν 5-0 στο πρώτο παιχνίδι), εντούτοις στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας israelhayom.co.il η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον γ΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον οι γαλαζοκίτρινοι δεν αυτοκτονήσουν στην Εσθονία μετά την ευρεία νίκη με 5-0 επί της Φλόρα Ταλίν στη Λευκωσία, έχει στο «κάδρο» τον Αριέλ Αρούς.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης παραμένει ελεύθερος και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση με την Μπερ Σεβά να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του. Απαξιωτικά μιλούν οι ισραηλινοί για την Γιάννη Ανέστη με τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα να τίθεται εκτός ομάδας και να ψάχνει αλλού στέγη μετά την βαριά ήττα με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι με τους Κροάτες.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΠΟΕΛ τις επόμενες ώρες εντείνει τις επαφές για Μανιέρο»

Μιλώντας μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με την Ντιναμό ο Μπεν Μπιτόν ανέφερε ότι η Μπερ Σεβά πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο οποίο έπαιξαν πολύ καλά και να προχωρήσουν ανάλογα για τις αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ