aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘέλει να τους απαντήσει

Θέλει να τους απαντήσει

Με φόρα, δυναμική και αυτοπεποίθηση πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ομόνοια, για να ψάξει το «διπλό» της ευτυχίας απέναντι στην Ανόρθωση.

Η σπουδαία επιτυχία των πρασίνων την περασμένη βδομάδα στο Τσίρειο επί του Απόλλωνα, η οποία συνδυάστηκε από την καλύτερη φετινή εμφάνιση, έχει δώσει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της, που θέλουν να… πετάξουν ακόμη πιο ψηλά.

Στην Ομόνοια γνωρίζουν ότι με νέο «διπλό» θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη, παρόλο που τίποτα δεν θα κριθεί σήμερα. Εφόσον η ομάδα του Μιλόγεβιτς φύγει με νίκη, πέραν του ότι θα δώσει συνέχεια στην παράδοση που έχει δημιουργήσει να μη χάνει στα πλέι οφ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα ξεφύγει της Ανόρθωσης στους πέντε βαθμούς.

Λόγος για ακόμη μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της συνέχειας, τη στιγμή μάλιστα που την Τετάρτη θα κληθεί να δώσει ένα καθοριστικό ματς με την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Θα ελκύσει χιλιάδες οπαδούς της, τόσο στο ματς του κυπέλλου όσο και στο επόμενο πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ.

Ακόμη, το «τριφύλλι» θα θελήσει να απαντήσει σε όσους ισχυρίζονται ότι η εμφάνιση στο Τσίρειο ήταν ένα πυροτέχνημα. Να δώσει συνέχεια με ανάλογη παρουσία και να τη συνδυάσει με το τρίποντο.

Τα οφέλη, λοιπόν, θα είναι πολλά πέρα από τους βαθμούς. Γι’ αυτό και στην Ομόνοια, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το «Ηλίας Πούλλος», υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα για το δεύτερο σερί «διπλό». Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ρούνιε και Φλορέσκου λόγω καρτών.

Όρσουλιτς και Σκέμπρι θα είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ακόμη, ο Χαφέζ θα μετακινηθεί ως αριστερός μπακ και ο Μαργκάσα ως ανασταλτικός μέσος. Παρόλο που το σκέφτηκε ο Μιλόγεβιτς για δυο επιθετικούς, φαίνεται να έχει καταλήξει σε έναν και αυτός θα είναι ο Μαλτέζος, με τον Σέρινταν να παίζει ως αριστερό εξτρέμ.

Στα ευχάριστα για τους πράσινους, η επάνοδος του Χριστοφή στην αποστολή μετά από δυο μήνες απουσίας. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στις 13 Φεβρουαρίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ