aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘέλει δουλειά ο Καμπρέρα

Θέλει δουλειά ο Καμπρέρα

Ο Αϊράμ Καμπρέρα (το τελευταιό μετεγγραφικό απόκτημα) προπονείται ήδη με την Ανόρθωση, αλλά οι εργομετρικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος στον τομέα της φυσικής κατάστασης και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης για να προλάβει τους υπόλοιπους.

Η μίνι προετοιμασία στις Πλάτρες ολοκληρώθηκε και οι κυανόλευκοι βρίσκονται στη Λάρνακα. Για το επίπεδο ετοιμότητας του τελευταίου αποκτήματος, Αϊράμ Καμπρέρα, ο Μαρίνος Μήτρου δήλωσε: «Ο Καμπρέρα άρχισε κανονικά τις προπονήσεις. Σίγουρα οι παίκτες που έρχονται στο τέλος και χωρίς προετοιμασία θέλουν λίγο χρόνο περισσότερο, ωστόσο οφείλει να δουλέψει σκληρά για να έρθει στο επίπεδο που βρίσκονται και οι άλλοι ποδοσφαιριστές».

Πλέον, για την ενίσχυση των κυανόλευκων ο Αλμπέρτο Μπενίτο θα πρέπει να αναζητήσει είτε Κύπριους είτε ξένους κάτω των 21 ετών, αφού με τον Καμπρέρα οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ