aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Θα ξανασχοληθούμε στις 11 του Απρίλη»

«Θα ξανασχοληθούμε στις 11 του Απρίλη»

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την εμφάνιση που έκαναν στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να βάλουμε ακόμη ένα γκολ για να κερδίσουμε το παιχνίδι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή μετά τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση για την προημιτελική φάση.

«Τέλος το παιχνίδι το σημερινό. Θα ξανασχοληθούμε στις 11 του Απρίλη. Από σήμερα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Όπως βλέπω, το θέλουν πάρα πολύ οι ποδοσφαιριστές και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Σε ακόμη ένα παιχνίδι είχαν καλό ρυθμό. Κράτησαν μπάλες, δημιούργησαν προβλήματα στον αντίπαλο και ακόμη έναν παιχνίδι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Την Κυριακή τους θέλουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Πρέπει να είμαστε όλοι σωστοί γιατί είναι ένα ντέρμπι κορυφής. Πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί για πολλούς και διάφορους λόγους και ο καλύτερος ας κερδίσει στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ