aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Θα τερματίσει στην 3η θέση» (pics)

«Θα τερματίσει στην 3η θέση» (pics)

Mε ανάρτησή της στο Facebook, η διοίκηση της φουτσαλικής Ανόρθωσης αναφέρεται στην ήττα από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Την ήττα με 2-1 γνώρισε το βράδυ της Πέμπτης στο “Κίτιον” η ομάδα μας από την ΑΕΚ. Το παιχνίδι ήταν σχετικά κλειστό, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν λιγοστές για παιχνίδι φούτσαλ ευκαιρίες, ως εκ τούτου το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως γκολ.

Η ομάδα της Λάρνακας προηγήθηκε με 1-0 για να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Γιώργος Παναγή. Στη συνέχεια ο ίδιος φουτσαλιστής έχασε ευκαιρία για να πετύχουμε την ανατροπή με την ΑΕΚ να πετυχαίνει δεύτερο γκολ από το σημείο του πέναλτι. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, η ομάδα μας απώλεσε δεκάμετρο πέναλτι και ως εκ τούτου το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, έμεινε αναλλοίωτο.

Μετά και το προψεσινό αποτέλεσμα, η ομάδα μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα τερματίσει στην 3η θέση. Ωστόσο μετά τη μεταγραφική ενίσχυση, όλοι στην ομάδα είμαστε αισιόδοξοι πως τα play off θα είμαστε αισθητά βελτιωμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ