aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Θα πετύχει στην Ανόρθωση ο Αμπαρτζουμιάν, ηρεμία λόγω Τσόκκου»

«Θα πετύχει στην Ανόρθωση ο Αμπαρτζουμιάν, ηρεμία λόγω Τσόκκου»

Καθησυχαστικός όσον αφορά στο μέλλον παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, σχετικά με τις διαφόρων ειδών αβεβαιότητες που υπάρχουν στο στρατόπεδο των βυσσινί.

«Οφείλουμε να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή και να την κάνουμε καλύτερη, να αποκτήσει η ομάδα την παλιά της αίγλη. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, θα χρειαστεί σωστή διαχείριση, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλές επιλογές και να μην έχουμε κακό ξεκίνημα, όπως άλλες σεζόν», είπε και πρόσθεσε για τον Χοβχάνες Αμπαρτζουμιάν (δεξιά στη φωτό) ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση και για την δυσανασχέτηση του κόσμου που φεύγει ένας καλός παίκτης:

«Αντιλαμβανόμαστε την πικρία του κόσμου που χάθηκε ο Αμπαρτζουμιάν ο οποίος ήταν στην ομάδα μας τα δυο τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει, αν όντως πάει στην Ανόρθωση. Η ομάδα μας έκανε μια επιλογή να μην δεσμεύεται μακροχρόνια με ποδοσφαιριστές. Πρέπει να πηγαίνουμε χρονιά με χρονιά, γι’ αυτό αρκετοί παίκτες μένουν ελεύθεροι. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει πανικός για το ότι η ομάδα αποδυναμώνεται».

«Κάνει κάτι σκέψεις ο πρόεδρος και τις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα γίνει με το θέμα προπονητή και παικτών. Με τον Γιώργο Τσόκκο, υπάρχουν και διαφωνίες και συμφωνίες, προσπαθεί πάντως για το καλύτερο, αν και μπορεί να γίνουν και λάθη, με την παρουσία της οικογένειας Τσόκκου, υπάρχει ηρεμία. Θέλουμε να κάνουμε το εξτρά βήμα, να μεγαλώσουμε ξανά την Ένωση», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ