aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘα λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο ματς

Θα λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο ματς

Σε πέμπτο αγώνα και καθοριστικό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 03 Απριλίου στο Θεμιστόκλειο τις διαφορές τους Αναγέννηση Δερύνειας και Ανόρθωση για την κατάκτηση της 5ης θέσης. Την Παρασκευή για τέταρτη φορά στη σειρά σημειώθηκε break έδρας αυτή τη φορά με κερδισμένη την Ανόρθωση που κέρδισε στη Δερύνεια με 1-3 σετ (20-25, 23-25, 25-19, 24-26). Αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες είναι στην απόλυτη ισοβαθμία 3-3 στις νίκες.

Tα ντέρμπι Αναγέννησης – Ανορθώσης είναι ανοικτά κάτι που φάνηκε στο πρώτο σετ με την Ανόρθωση να επιβάλλεται στα τελικά στάδια και να κερδίζει με 20-25 το πρώτο σετ προηγούμενη με 0-1. Αμφίρροπο ήταν και το δεύτερο σετ με την Αναγέννηση να πιέζει, αλλά την Ανόρθωση να κερδίζει πάλι με 23-25 και να αυξάνει το προβάδισμά της με 0-2.

Η Αναγέννηση αντέδρασε στο τρίτο σετ και αποδίδοντας καλό βόλεϊ κέρδισε με 25-19 μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Η «Μεγάλη Κυρία» έχασε αφού σε κάποιο σημείο έμεινε πίσω στο σκορ. Το επόμενο σετ ήταν και το πιο εντυπωσιακό με τις δυο ομάδες να παλεύουν την κάθε φάση, αλλά την Ανόρθωση μάλλον πιο τυχερή να κερδίζει στους έξτρα πόντους 24-26 και να εξασφαλίζει τη νίκη με 1-3 σετ.

ANΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ελευθερίου, Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας. Λίμπερο: Πέτρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ):  Άλβες, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου, Χρυσοστόμου. Λίμπερο: Κοντός, Μιλτιάδους. Αλλαγές: Παναγιωτίδης, Σαββίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ