aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘα επανέλθει για τον Ορλάντι

Θα επανέλθει για τον Ορλάντι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συναντήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές είχε προγραμματισμένες χθες ο Αλμπέρτο Μπενίτο, όμως αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδιά του. Αυτό γιατί ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης προτιμά να ολοκληρωθεί πρώτα το κλείσιμο προπονητή και μετά να προχωρήσει σε οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις με ποδοσφαιριστές.

Προφανώς διότι θέλει να ακούσει και την άποψη του νέου τεχνικού για τις επόμενες κινήσεις του, πέραν αυτών που έχουν αποφασιστεί: την αποδέσμευση του Τόνι Κάλβο και την πρόταση στον Αντρέα Ορλάντι. Ο τελευταίος, αν και απάντησε αρνητικά, δεν πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει η σκέψη για δεύτερη προσπάθεια από την «Κυρία», με στόχο να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, προτείνοντάς του κάποια μπόνους, τα οποία πιθανόν να τον δελεάσουν και να αλλάξει γνώμη.

Από εκεί και πέρα, ο Νεόφυτος Λάρκου ενημερώθηκε χθες από τον Χαράλαμπο Μανώλη ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του με την Ανόρθωση στην επόμενη σεζόν και στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.

Πλέον, ο Μπενίτο έχει πέσει με τα μούτρα στην εξεύρεση του νέου προπονητή της ομάδας και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι είτε συμπατριώτης του είτε κάποιος με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο ίδιος θα ήθελε το θέμα του νέου προπονητή να «κλείσει» μέσα στον Μάιο για να προχωρήσει ο σχεδιασμός, καθώς υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα ενημερώσει τηλεφωνικώς κάποιους ποδοσφαιριστές για το μέλλον τους, μιας και από χθες σχεδόν όλοι έχουν αναχωρήσει από την Κύπρο για την πατρίδα τους, αρχίζοντας τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ