aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Θα έχει πολύ δύσκολο απόγευμα η Ανόρθωση»

«Θα έχει πολύ δύσκολο απόγευμα η Ανόρθωση»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος αναφέρθηκε στην άσχημη πορεία της ομάδας του, στις αποδεσμεύσεις παικτών και σε όλα όσα αφορούν στην επικαιρότητα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αρχικά σχολίασε την τραγική πορεία: «Μας προβληματίζει, είναι κάτι που ξαναείπα. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Δυστυχώς κάθε χρόνο παλεύουμε και προσπαθούμε να δυναμώσουμε την ομάδα και ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα πάνε τα πράγματα όπως τα θέλουμε».

Δανεικός και πάλι τον Χειμώνα

«Αν δούμε απ’ την αρχή τη σεζόν, στο μόνο ματς που χάσαμε και δεν ήμασταν καλοί, ήταν αυτό με την ΑΕΚ. Στα άλλα χάναμε στο ένα γκολ διαφορά, με χαμένα πέναλτι στο 90’ και στο 87’, ή από τέρματα που δεχόμασταν στις καθυστερήσεις και όλοι αυτοί οι βαθμοί που δεν μαζέψαμε μας φέρνουν σε δύσκολη θέση σήμερα. Χάσαμε πολύτιμους βαθμούς αδικαιολόγητα. Δουλεύουμε και πιστεύουμε στον προπονητή μας. Δεν ήθελε κανείς να φύγει αυτός ο προπονητής, ειδικά οι παίκτες οι οποίοι τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή», πρόσθεσε.

Μένει ο Χριστόπουλος

Για τους παίκτες που φεύγουν (Λεονάρντο, Ενγκολόκ, Νικολίτσα, Αλέξε, Μεντζέντοβιτς, Αουρέλιο) είπε: «Φεύγουν παίκτες μεγάλα ονόματα που δεν πρόσφεραν στην ομάδα μας και πλέον άλλαξε το κλίμα. Αν μπορούσε να έφευγαν είκοσι παίκτες, θα έφευγαν, και να παίζουμε με τα μωρά. Αυτοί που θα μείνουν θα βοηθήσουν σημαντικά. Θα είναι πιο δυνατή τώρα η ομάδα χωρίς αυτούς. Αυτοί που ήλθαν ως ονόματα μεγάλα, δεν πρόσφεραν τίποτα. Όταν κάποιο μεγάλο όνομα δεν προσφέρει στο γήπεδο, αυτός που τα δίνει όλα δικαιολογημένα αντιδρά και πέφτει περισσότερο η ψυχολογία του όταν δεν κερδίζουμε. Όταν ένας συμπαίκτης σου θεωρείται μισθοφόρος εσύ που παίζεις για τη φανέλα σου, δεν το δέχεσαι αυτό. Γνωρίζετε πολύ καλά πως έχουμε παίκτες που είναι κολλημένοι με τον Άρη και απέρριψαν προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες επειδή αγαπάνε την ομάδα».

Άνοιξε διάπλατα η πόρτα της εξόδου!

Για το επόμενο ματς με την Ανόρθωση είπε: «Είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο η Ανόρθωση θα έχει πολύ δύσκολο απόγευμα».

Για τον Νικόλα Εγγλέζου ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Υπόγραψε ο Εγγλέζου και τη Δευτέρα θα είναι στις προπονήσεις μαζί μας. Αν δεν κινηθούμε να κλείσουμε νωρίς παίκτες στο τέλος θα πρέπει να παίξουμε εμείς και είμαστε σε ηλικία που δεν μπορούμε. Αν όλα πάνε καλά ο Νικόλας τη Δευτέρα θα είναι μαζί μας στις προπονήσεις. Απομένουν κάποια τυπικά με την ΑΕΚ όσον αφορά στο οικονομικό».

Το φυσάει και δεν κρυώνει

Και κατέληξε σχετικά με το φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο event που διοργανώνει η διοίκηση του Άρη: «Έχουμε στις 23 Δεκεμβρίου ένα ωραίο φιλανθρωπικό event στις 11 το πρωί στο Τσίρειο. Θα έχει Άγιο Βασίλη για τα παιδιά. Πολλοί ποδοσφαιριστές από διάφορες ομάδες θα είναι παρών και θα φωτογραφηθούν με τα παιδιά και θα δίνουν αυτόγραφα. Θα παίξουν οι πρόεδροι ομάδων Α’ κατηγορίας, εναντίον παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Θα μαζευτούν παιδιά για τα άπορα παιδιά και θέλουμε να απολαύσουν αυτή την όμορφη γιορτή».

Παρελθόν τρεις παίκτες, υπό ατμόν ο Χριστόπουλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ